58RBNR
Nissan micra
Bouwjaar
2005
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 1733
Kleur
GRIJS
Brandstof
Benzine
Energie label
C

Kenteken Check rapport 58RBNR Nissan micra

Deze Nissan micra komt uit het jaar 2005. Deze originele Nederlandse Hatchback is voor het laatst gewijzigd van eigenaar in 2015 en is voorzien van een Benzine motor met 48 kW (65 pk). Er kunnen maximaal 5 personen in de auto zitten en hij heeft 2 deuren. Gemiddeld verbruikt deze auto 1 liter brandstof per 17,2 km. Voor meer informatie over dit voertuig kunt u onderstaande links raadplegen of bekijk onderstaand autorapport.

58RBNR
Uitvoering: NISSAN NISSAN MICRA
Bouwmaand en jaar: 01 2005
APK Vervaldatum: 22-05-2021
Algemene informatie
Merk NISSAN
Type NISSAN MICRA
Carrosserietype Hatchback
Kleur GRIJS
Bouwjaar 28-01-2005
Nieuwprijs Onbekend
Brandstof Benzine
Vermogen 48 kW (65 pk)
Topsnelheid
Acceleratie 0 tot 100
Aantal eigenaren
Importauto Nee
APK tot 22-05-2021
Verzekerd Ja
Rapport opgevraagd 47 keer
Laatst Opgevraagd 3 Augustus 2020
Rapport Beoordeeld
Beoordeeld: 5.00, op basis van 1 stemmen
Milieu
Vermogen 48 kW (65 pk)
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 998 cc
Verbruik (bebouwde kom) 7.10 l/100km (1 op 14,1)
Verbruik (snelweg) 5.10 l/100km (1 op 19,6)
Verbruik gecombineerd 5.80 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot 141
Zuinigheidslabel C
Energielabel
WOK controle
Heeft het voertuig een WOK status gehad? Let dan extra op bij de aankoop van deze auto! WOK staat voor Wacht Op Keuren - Een voeruig met een WOK status is dus niet APK goedgekeurd en mag daarom niet gebruikt worden op de openbare weg.

In veel gevallen is een voertuig met WOK status ernstig beschadigd en zijn carrossieredelen en/of chassis ernstig vervormd. Meestal is een auto met WOK status betrokken geweest bij een verkeersongeval, maar dit hoeft niet. Een auto kan ook een WOK status krijgen als deze teveel geluid produceert of ramen te donker getint heeft.
WOK status
Resultaten voor kenteken 58RBNR
Voertuigstatus en Historie
Wacht op keuren Nee
Terugroepacties Ja
Is taxi geweest Nee
Importauto Nee
Benieuwd naar de schadehistorie van kenteken 58RBNR? Bekijk het uitgebreide schaderapport
APK Status en Afkeurpunten
APK Vervaldatum: 22-05-2021
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen. Tijdens deze keuring wordt een voertuig gekeurd op verschillende punten zoals banden, remmen, verlichting, uitstoot, wielophanging enz. Via deze kentekencheck kunt u de APK vervaldatum van een auto achterhalen, alsmede de eventuele afkeurpunten. Indien u het schadeverleden wil inzien of de kilometerstand wil checken, koop dan het premium rapport.
Keuring op: 16-05-2019
Afkeurpunt 1
Licht- donkerscheiding dimlicht onduidelijk
Keuring op: 16-05-2018
Afkeurpunt 1
Dimlicht onjuist afgesteld
Terugroepacties
Terugroepacties worden gedaan door de fabrikant als blijkt dat een bepaald auto model of type defecten vertoond en niet voldoet aan de kwaliteits en/of veiligheidsnormen. Een terugroepactie hoeft geen probleem te zijn indien het probleem is verholpen. Via de kentekencheck kunt u opvragen of het voertuig een terugroepactie had en of het probleem gerepareerd is.
Resultaat
Terugroepactie voor kenteken 58RBNR
Terugroepactie 1
Omschrijving
De afdichtingen van de hoofdremcilinder kunnen als gevolg van een ruw metaaloppervlakte beschadigen en als gevolg daarvan gaan lekken.

Mogelijk gevolg
De slag van het rempedaal wordt in eerste instantie groter. Komt het rempedaal op de vloer, dan verliest de rem zijn remcapaciteit.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug, neemt maatregelen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt verzocht een afspraak te maken met een merkdealer om een modificatie aan het voertuig te laten uitvoeren. De hoofdremcilinder zal worden vervangen.
Uitslag terugroepactie 1
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Terugroepactie 2
Omschrijving
De bout waarmee het stuurwiel op de stuuras is gemonteerd, kan onvoldoende zijn vastgedraaid. Als gevolg daarvan kan er speling ontstaan in de verbinding van de stuurwielnaaf met de stuuras.

Mogelijk gevolg
Wordt deze speling niet opgemerkt, dan zal er ten gevolge van het verder beschadigen van de stuurwielnaaf meer speling gaan optreden. In het uiterste geval kan het stuurwiel losraken. De bestuurder verliest dan de controle over het voertuig.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug, neemt maatregelen om het defect te verhelpen.
Uitslag terugroepactie 2
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Terugroepactie 3
Omschrijving
Oxideren van de contacten van het relais van het motormanagement.

Mogelijk gevolg
Uitvallen van de motor.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug, neemt maatregelen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt verzocht zo spoedig mogelijk een afspraak te maken met de merkdealer om een modificatie aan het voertuig te laten uitvoeren. Het betreffende relais wordt vervangen door een gewijzigde uitvoering.
Uitslag terugroepactie 3
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Aankoopadvies
Voorkom een miskoop
Aan de hand van o.a de dagwaarde, schade historie, vorige eigenaren, kilometerstand en veel voorkomende gebreken bij dit type voertuig berekenen wij de exacte verkoopwaarde en bieden wij via onze partner een uitgebreid aankoopadvies voor deze Nissan micra. Zo weet u direct de exacte waarde en heeft u een solide onderhandelingspositie bij aankoop van dit voertuig.
58RBNR
Nissan micra
Bouwjaar
2005
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 1733
Kleur
GRIJS
Brandstof
Benzine
Energie label
C
Algemene informatie
Merk NISSAN
Type NISSAN MICRA
Kleur GRIJS
Bouwjaar 2005
Nieuwprijs Onbekend
Brandstof Benzine
Vermogen 48 kW (65 pk)
Topsnelheid
Aantal eigenaren (bekijk uitgebreid rapport)
Importauto Nee
APK tot 22-05-2021
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
NAP Check - (KM stand controle)
Eigenaren Historie
Exacte Voertuig Waarde + Aankoopadvies
Geschiedenis
Onderhandelingspositie (bij aankoop)
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
Maten & Gewichten
Voertuig lengte 372 cm
Voertuig breedte Onbekend
Wielbasis 243 cm
Spoorbreedte 147 cm
Massa rijklaar 1015 kg
Massa ledig voertuig 915 kg
Technische max. massa voertuig 1430 kg
Toegestane max. massa voertuig 1430 kg
Aanhangwagen ongeremd 490 kg
Aanhangwagen geremd 655 kg
APK en historie
Vervaldatum APK 22-05-2021
Importauto Nee
Eerst toelating internationaal 28-01-2005
Eerst toelating nationaal 28-01-2005
Laatste tenaamstelling 09-11-2015
Aantal tenaamstellingen / Vorige eigenaren (bekijk uitgebreid rapport)
Overige informatie
Uitvoering A01
BPM € 1733
Handelsbenaming NISSAN MICRA
Variant Personenauto
Carrosserie Hatchback
Plaats chassisnummer R. tegen schutbord onder motorkap
Voertuigcategorie M1
Geluid rijdend 71 dB(A)
Geluid stationair 81 dB(A)
58RBNR
Nissan micra
Bouwjaar
2005
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 1733
Kleur
GRIJS
Brandstof
Benzine
Energie label
C
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
KM stand controle
Eigenaren geschiedenis
Waarde rapport + geschiedenis
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
Wegenbelasting
Provincie Per kwartaal Per jaar
Groningen € Warning: Use of undefined constant gr - assumed 'gr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 138 79 € Warning: Use of undefined constant gr - assumed 'gr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 139 316
Friesland € Warning: Use of undefined constant fr - assumed 'fr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 143 73 € Warning: Use of undefined constant fr - assumed 'fr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 144 292
Drenthe € Warning: Use of undefined constant dr - assumed 'dr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 148 80 € Warning: Use of undefined constant dr - assumed 'dr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 149 320
Overijssel € Warning: Use of undefined constant ov - assumed 'ov' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 153 76 € Warning: Use of undefined constant ov - assumed 'ov' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 154 304
Flevoland € Warning: Use of undefined constant fl - assumed 'fl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 158 76 € Warning: Use of undefined constant fl - assumed 'fl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 159 304
Gelderland € Warning: Use of undefined constant gl - assumed 'gl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 163 79 € Warning: Use of undefined constant gl - assumed 'gl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 164 316
Utrecht € Warning: Use of undefined constant ut - assumed 'ut' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 168 74 € Warning: Use of undefined constant ut - assumed 'ut' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 169 296
Noord-Holland € Warning: Use of undefined constant nh - assumed 'nh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 173 72 € Warning: Use of undefined constant nh - assumed 'nh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 174 288
Zuid-Holland € Warning: Use of undefined constant zh - assumed 'zh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 178 80 € Warning: Use of undefined constant zh - assumed 'zh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 179 320
Zeeland € Warning: Use of undefined constant zl - assumed 'zl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 183 77 € Warning: Use of undefined constant zl - assumed 'zl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 184 308
Noord-Brabant € Warning: Use of undefined constant nb - assumed 'nb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 188 75 € Warning: Use of undefined constant nb - assumed 'nb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 189 300
Limburg € Warning: Use of undefined constant li - assumed 'li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 193 76 € Warning: Use of undefined constant li - assumed 'li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 194 304
Verzekerings Premie Berekenen

Autoverzekering berekenen


Autowaarde
Vraag de exacte waarde op van dit voertuig
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 655
Indicatie maandelijkse kosten
Wegenbelasting €27
Brandstof €84
Onderhoud €38
Banden €4
Verzekering
Totaal €153
Auto Kosten Check
Financieel
Verkoop je huidige voertuig
58RBNR
Nissan micra
Bouwjaar
2005
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 1733
Kleur
GRIJS
Brandstof
Benzine
Energie label
C
Plus en minpunten

Pluspunten

  • + echt vernieuwend
  • + fantastische besturing
  • + prima remmen

Minpunten

  • - ramen beslaan gemakkelijk
  • - stug schakelende versnellingsbak
  • - stoelen te smal aan bovenzijde
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
KM stand controle
Eigenaren geschiedenis
Waarde rapport + geschiedenis
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
NISSAN NISSAN MICRA testverslag

Lijsttrekker

Met de komst van de derde generatie van de Nissan Micra heeft het publiek eindelijk weer wat te kiezen! Het programma van Nissan is duidelijk en de makers hebben hun huiswerk goed gedaan. De nieuweling biedt een stuk innovatie die dit keer niet alleen aan de elite ten goede komt. De vooruitgang is te vinden in een bijzondere vormgeving, uitgebreide aandacht voor veiligheid en diverse handige vindingen die het dagelijks leven met de Micra veraangenamen.

De belangrijkste vooruitgang is te vinden in de rijeigenschappen die met een zuinige en vlotte motor, opvallend sterke remmen en een sublieme besturing het rijden echt aangenamer maken. Nu is de keuze aan de koper. Wordt het de oppositie of leiderschap voor de Nissan Micra? Vier zetels zijn in ieder geval gegarandeerd (Ivo Kroone).

Lees het volledige verslag hier