Gratis Kenteken Check

Wij Checken:
  • Schadeverleden
  • Eigenarenhistorie
  • Gestolen Auto's
  • Kilometerstand check
  • Gedailleerde waarde
+94 Andere Punten

Schadeverleden Check

Je kan met de kenteken check veel belangrijke informatie te weten komen over de auto die je wilt kopen. Eén van die belangrijke zaken is het schadeverleden van de auto. Want hoe mooi de auto er ook uit ziet, als de auto in het verleden een flink ongeval heeft gehad dan kan het heel goed zijn dat de gevolgen daarvan, ondanks dat de (zichtbare) schade is hersteld, op een veel later moment toch zichtbaar worden en dan zijn de kosten voor jou. Als een auto namelijk schade heeft opgelopen en de deze wordt ter reparatie naar een garage gebracht dan is de kans altijd aanwezig dat alleen de zichtbare schade wordt hersteld en de niet zichtbare zaken worden ‘vergeten’.

Voorwerk verrichten voordat je gaat onderhandelen

Als je een tweedehandsauto op het oog hebt dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar de verkoper heeft exact hetzelfde in gedachten, die probeert juist een zo hoog mogelijke prijs te krijgen voor de tweedehands auto. Niets mis mee, maar wel goed om te weten. De vraagprijs die verkopers adverteren is in de meeste gevallen te hoog, en door de verkoper bewust hoger gezet dan de marktwaarde om bij een eventueel afdingen toch een acceptabele prijs voor de auto te kunnen krijgen. Maar voordat je met de verkoper gaat onderhandelen is het zaak om wat voorwerk te verrichten. En de beste manier om dat te doen is met de kenteken check. De kenteken check is voor iedere autoverkoper én autokoper een onmisbare bron om zich goed voor te bereiden.

Waardevolle informatie over eventuele schade

Weten wat je koopt is niet meer dan vanzelfsprekend en juist met tweedehands auto’s is dat ‘zeker weten’ gebied donker grijs. De gratis kenteken check is de uitgelezen manier om het schadeverleden van een tweedehands auto te achterhalen. Dat kan omdat alles wat met het kenteken van de auto te maken heeft, en dus de auto zelf ook, wordt geregistreerd bij de RDW. Zo zie je met de kenteken check niet alleen de eventuele schade die de verkoper misschien heeft veroorzaakt, maar je krijgt ook inzage in de eventuele schades die de auto in de jaren ervoor heeft opgelopen. Met de kennis die jij krijgt door het laten uitvoeren van een kenteken check heb je zeer waardevolle informatie die jij vervolgens kan gebruiken om de auto wel of niet te kopen.

Hoe kan ik het schadeverleden achterhalen?

Via de website www.autoverleden.nl kunt u tegen een relatief laag bedrag een schadeverleden rapport opvragen. U kunt er ook voor kiezen om meerdere belangrijke informatie op te vragen zoals een kilometerstand check, aantal eigenaren en een gedetailleerde waarde. Door het opvragen van deze belangrijke gegevens komt u steeds meer te weten over het voertuig welke u op het oog heeft en kunt u wellicht een miskoop voorkomen!

Schadeverleden Check
3.6 (71.69%) 77 votes