95PHDG
Nissan x-trail
Bouwjaar
2004
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 9350
Kleur
ZWART
Brandstof
Benzine
Energie label
F

Kenteken Check rapport 95PHDG Nissan x-trail

Deze Nissan x-trail komt uit het jaar 2004. Deze originele Nederlandse Stationwagen is voor het laatst gewijzigd van eigenaar in 2019 en is voorzien van een Benzine motor met 121 kW (164 pk). Er kunnen maximaal 5 personen in de auto zitten en hij heeft 4 deuren. Gemiddeld verbruikt deze auto 1 liter brandstof per 10,4 km. Voor meer informatie over dit voertuig kunt u onderstaande links raadplegen of bekijk onderstaand autorapport.

95PHDG
Uitvoering: NISSAN NISSAN X-TRAIL
Bouwmaand en jaar: 06 2004
APK Vervaldatum: 17-09-2020
Algemene informatie
Merk NISSAN
Type NISSAN X-TRAIL
Carrosserietype Stationwagen
Kleur ZWART
Bouwjaar 25-06-2004
Nieuwprijs Onbekend
Brandstof Benzine
Vermogen 121 kW (164 pk)
Topsnelheid
Acceleratie 0 tot 100
Aantal eigenaren
Importauto Nee
APK tot 17-09-2020
Verzekerd Ja
Rapport opgevraagd 12 keer
Laatst Opgevraagd 5 Maart 2020
Rapport Beoordeeld
Beoordeeld: 5.00, op basis van 1 stemmen
Milieu
Vermogen 121 kW (164 pk)
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 2488 cc
Verbruik (bebouwde kom) 12.70 l/100km (1 op 7,9)
Verbruik (snelweg) 7.90 l/100km (1 op 12,7)
Verbruik gecombineerd 9.60 l/100km (1 op 10,4)
CO2 uitstoot 231
Zuinigheidslabel F
Energielabel
WOK controle
Heeft het voertuig een WOK status gehad? Let dan extra op bij de aankoop van deze auto! WOK staat voor Wacht Op Keuren - Een voeruig met een WOK status is dus niet APK goedgekeurd en mag daarom niet gebruikt worden op de openbare weg.

In veel gevallen is een voertuig met WOK status ernstig beschadigd en zijn carrossieredelen en/of chassis ernstig vervormd. Meestal is een auto met WOK status betrokken geweest bij een verkeersongeval, maar dit hoeft niet. Een auto kan ook een WOK status krijgen als deze teveel geluid produceert of ramen te donker getint heeft.
WOK status
Resultaten voor kenteken 95PHDG
Voertuigstatus en Historie
Wacht op keuren Nee
Terugroepacties Ja
Is taxi geweest Nee
Importauto Nee
Benieuwd naar de schadehistorie van kenteken 95PHDG? Bekijk het uitgebreide schaderapport
APK Status en Afkeurpunten
APK Vervaldatum: 17-09-2020
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen. Tijdens deze keuring wordt een voertuig gekeurd op verschillende punten zoals banden, remmen, verlichting, uitstoot, wielophanging enz. Via deze kentekencheck kunt u de APK vervaldatum van een auto achterhalen, alsmede de eventuele afkeurpunten. Indien u het schadeverleden wil inzien of de kilometerstand wil checken, koop dan het premium rapport.
Keuring op: 17-09-2019
Afkeurpunt 1
Fusee(kogel) te veel speling
Afkeurpunt 2
Remschijf ernstig gecorrodeerd
Afkeurpunt 3
Licht- donkerscheiding dimlicht onduidelijk
Afkeurpunt 4
Stofhoes aandrijfas beschadigd en dicht niet af
Afkeurpunt 5
Kentekenplaatverlichting werkt niet (goed) / ontbreekt
Keuring op: 14-09-2018
Afkeurpunt 1
Stuurkogel of -koppeling te veel speling
Terugroepacties
Terugroepacties worden gedaan door de fabrikant als blijkt dat een bepaald auto model of type defecten vertoond en niet voldoet aan de kwaliteits en/of veiligheidsnormen. Een terugroepactie hoeft geen probleem te zijn indien het probleem is verholpen. Via de kentekencheck kunt u opvragen of het voertuig een terugroepactie had en of het probleem gerepareerd is.
Resultaat
Terugroepactie voor kenteken 95PHDG
Terugroepactie 1
Omschrijving
Bij het activeren van de passagiersairbag kan in het ontstekingsmechanisme een te hoge druk ontstaan. Hierdoor kan de behuizing van het ontstekingsmechanisme barsten.

Mogelijk gevolg
Indien de behuizing van het ontstekingsmechanisme barst kunnen metalen fragmenten hiervan de inzittenden raken en verwonden.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug. Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt voor het maken van een afspraak verzocht contact op te nemen met de merkdealer. De dealer zal de passagiersairbag vervangen.
Uitslag terugroepactie 1
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Terugroepactie 2
Omschrijving
De startdrukknop kan in de ingedrukte positie blijven hangen nadat de motor is gestart.

Mogelijk gevolg
Als het voertuig dan gebruikt wordt, dan kan de motornoodstopfunctie geactiveerd worden. De motor valt dan onverwacht uit.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug. Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt voor het maken van een afspraak verzocht contact op te nemen met de merkdealer. Deze zal de startdrukknop repareren.
Uitslag terugroepactie 2
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Terugroepactie 3
Omschrijving
Er kan corrosie optreden in het opblaasmechanisme van de passagiersairbag. Als gevolg daarvan kan er bij activeren van de airbag een te hoge druk ontstaan.

Mogelijk gevolg
De behuizing van het opblaasmechanisme kan scheuren. Daarbij kunnen metalen fragmenten losraken en weggeschoten worden.

Herstel
De producent roept de betreffende voertuigen terug. Maatregelen worden genomen om het defect te verhelpen. De voertuigeigenaar wordt voor het maken van een afspraak verzocht contact op te nemen met de merkdealer. Deze zal de afdichting van het opblaasmechanisme van de airbag controleren. Als het nodig is, wordt het airbagopblaasmechanisme vervangen.
Uitslag terugroepactie 3
Probleem verholpen?
Aantal teruggeroepen:
Aankoopadvies
Voorkom een miskoop
Aan de hand van o.a de dagwaarde, schade historie, vorige eigenaren, kilometerstand en veel voorkomende gebreken bij dit type voertuig berekenen wij de exacte verkoopwaarde en bieden wij via onze partner een uitgebreid aankoopadvies voor deze Nissan x-trail. Zo weet u direct de exacte waarde en heeft u een solide onderhandelingspositie bij aankoop van dit voertuig.
95PHDG
Nissan x-trail
Bouwjaar
2004
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 9350
Kleur
ZWART
Brandstof
Benzine
Energie label
F
Algemene informatie
Merk NISSAN
Type NISSAN X-TRAIL
Kleur ZWART
Bouwjaar 2004
Nieuwprijs Onbekend
Brandstof Benzine
Vermogen 121 kW (164 pk)
Topsnelheid
Aantal eigenaren (bekijk uitgebreid rapport)
Importauto Nee
APK tot 17-09-2020
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
NAP Check - (KM stand controle)
Eigenaren Historie
Exacte Voertuig Waarde + Aankoopadvies
Geschiedenis
Onderhandelingspositie (bij aankoop)
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
Maten & Gewichten
Voertuig lengte 446 cm
Voertuig breedte Onbekend
Wielbasis 263 cm
Spoorbreedte 153 cm
Massa rijklaar 1565 kg
Massa ledig voertuig 1465 kg
Technische max. massa voertuig 2000 kg
Toegestane max. massa voertuig 2000 kg
Aanhangwagen ongeremd 750 kg
Aanhangwagen geremd 1350 kg
APK en historie
Vervaldatum APK 17-09-2020
Importauto Nee
Eerst toelating internationaal 25-06-2004
Eerst toelating nationaal 25-06-2004
Laatste tenaamstelling 10-08-2019
Aantal tenaamstellingen / Vorige eigenaren (bekijk uitgebreid rapport)
Overige informatie
Uitvoering G02
BPM € 9350
Handelsbenaming NISSAN X-TRAIL
Variant Personenauto
Carrosserie Stationwagen
Plaats chassisnummer Op bodemplaat by r. voorzitting
Voertuigcategorie M1
Geluid rijdend 71 dB(A)
Geluid stationair 81 dB(A)
95PHDG
Nissan x-trail
Bouwjaar
2004
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 9350
Kleur
ZWART
Brandstof
Benzine
Energie label
F
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
KM stand controle
Eigenaren geschiedenis
Waarde rapport + geschiedenis
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
Wegenbelasting
Provincie Per kwartaal Per jaar
Groningen € Warning: Use of undefined constant gr - assumed 'gr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 138 221 € Warning: Use of undefined constant gr - assumed 'gr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 139 884
Friesland € Warning: Use of undefined constant fr - assumed 'fr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 143 201 € Warning: Use of undefined constant fr - assumed 'fr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 144 804
Drenthe € Warning: Use of undefined constant dr - assumed 'dr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 148 225 € Warning: Use of undefined constant dr - assumed 'dr' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 149 900
Overijssel € Warning: Use of undefined constant ov - assumed 'ov' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 153 212 € Warning: Use of undefined constant ov - assumed 'ov' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 154 848
Flevoland € Warning: Use of undefined constant fl - assumed 'fl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 158 210 € Warning: Use of undefined constant fl - assumed 'fl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 159 840
Gelderland € Warning: Use of undefined constant gl - assumed 'gl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 163 222 € Warning: Use of undefined constant gl - assumed 'gl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 164 888
Utrecht € Warning: Use of undefined constant ut - assumed 'ut' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 168 205 € Warning: Use of undefined constant ut - assumed 'ut' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 169 820
Noord-Holland € Warning: Use of undefined constant nh - assumed 'nh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 173 200 € Warning: Use of undefined constant nh - assumed 'nh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 174 800
Zuid-Holland € Warning: Use of undefined constant zh - assumed 'zh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 178 224 € Warning: Use of undefined constant zh - assumed 'zh' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 179 896
Zeeland € Warning: Use of undefined constant zl - assumed 'zl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 183 215 € Warning: Use of undefined constant zl - assumed 'zl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 184 860
Noord-Brabant € Warning: Use of undefined constant nb - assumed 'nb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 188 208 € Warning: Use of undefined constant nb - assumed 'nb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 189 832
Limburg € Warning: Use of undefined constant li - assumed 'li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 193 210 € Warning: Use of undefined constant li - assumed 'li' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 194 840
Verzekerings Premie Berekenen

Autoverzekering berekenen


Autowaarde
Vraag de exacte waarde op van dit voertuig
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/wp-content/themes/constructzine-lite/tab3.php on line 655
Indicatie maandelijkse kosten
Wegenbelasting €76
Brandstof €131
Onderhoud €56
Banden €16
Verzekering
Totaal €278
Auto Kosten Check
Financieel
Verkoop je huidige voertuig
95PHDG
Nissan x-trail
Bouwjaar
2004
Nieuwprijs
Onbekend
BPM
€ 9350
Kleur
ZWART
Brandstof
Benzine
Energie label
F
Plus en minpunten

Pluspunten

  • + slim dashboard
  • + zeer comfortabel
  • + doordacht concept

Minpunten

  • - enorme draaicirkel
  • - achterklep opent niet hoog genoeg
  • - matige prestaties
Premium rapport Inklappen / Uitklappen
Schadeverleden
KM stand controle
Eigenaren geschiedenis
Waarde rapport + geschiedenis
Voorkom een Miskoop. Indien u overweegt om dit voertuig te kopen dan adviseren wij u met klem om het premium rapport aan te schaffen. Voor een relatief klein bedrag krijgt u hiermee waardevol inzicht in het verleden van dit voertuig en bespaart u potentieel duizenden Euro's aan reparatiekosten.
NISSAN NISSAN X-TRAIL testverslag

Modeverschijnsel

Was het een goed idee van Nissan om naast het bestaande aanbod van vierwielaangedreven auto's een vierde terreinauto te introduceren? Een uitgebreide test met stadsverkeer, snelweg en licht terrein bewijst van wel. Want hoe goed pure terreinauto's ook zijn, ze bieden voor menigeen meer capaciteit dan ooit gebruikt zal worden, terwijl de koper er wel voor moet betalen en er bovendien mee om moet weten te gaan. De X-Trail lost die bezwaren precies op door het comfort en de luxe van een personenauto te combineren met de capaciteiten van een bescheiden terreinauto.

Daarnaast vormt de X-Trail door het moderne interieur en de doordachte vierwielaandrijving niet alleen een welkome aanvulling op het Nissan-programma, maar ook een geduchte nieuwkomer in de SUV-markt.

Lees het volledige verslag hier